Rondom, de gratis regiogids

 

 

Sinds 2013 is Rondom op de markt als vervanger van de historische titel Passe-Partout.

Rondom is een gratis magazine dat huis-aan-huis wordt bedeeld!

Een uniek concept, want samen met zijn Waalse tegenhanger - Proximag - is dit het enige gratis redactionele kwaliteitsmagazine dat in de brievenbus valt.

Aangevuld met enkele partners die een ijzersterke positie hebben in hun regio (Tips Oostende, Blits, De Nieuwe Omroeper Temse en De Nieuwe Lijn) kunnen we met 65 edities en 10 partneredities over heel België de lokale burger aanspreken. 

Zo hebben we elke week een oplage van meer dan 3 miljoen exemplaren!

 

De lokale insteek van Rondom waarbij de regionale activiteiten,mensen uit eigen streek en de lokale agenda voorop worden gesteld, valt erg in de smaak bij de lezers.

Een breed lezerspubliek beoordeelt Rondom dan ook als vernieuwend, eigentijds, sympathiek, mooi en uit de nabije omgeving. Positieve eigenschappen waar veel adverteerders maar al te graag hun merk aan koppelen!

 

Andere troeven van Rondom zijn:

• Het handige A4 formaat
• Aangenaam heatsetpapier
• Het grote bereik
• Het feit dat steeds 40% van het magazine bestaat uit kwalitatieve redactionele inhoud, geschreven door journalisten die verankerd zijn in de regio.

 

Rondom verschijnt tweewekelijks, in sommige regio's zelfs wekelijks, en heeft een lange levensduur dankzij de vrijetijdsinfo, nuttige uittips en de agenda.

Graag al eens virtueel door Rondom bladeren? 

 

Het aanbod van Rondom is complementair aan uw andere reclameuitgaven. Het vervolledigt uw mediaplan en campagnes kunnen nog versterkt worden in combinatie met ons digitaal aanbod.

 

Terug naar het overzicht